Yoga Nidra & Meditatie 

Yoga is voor iedereen wie aan zich zelf wil werken, fysiek 
om de spieren te versterken of om een dieper inzicht en rust in zichzelf te vinden. Die meer ruimte zoekt om dieper en volledig te ademen.

De ruimte waar ik de Yoga geef is een intieme ruimte.
 Waarin ik in kleine groepjes van hooguit 6 personen les geef.
 Hierdoor kan ik ieder de aandacht geven om die spieren te versterken te groeien in zijn eigen fysieke proces. 
En kan men ook zijn eigen wensen kenbaar maken.

Er zijn ook regelmatig workshops met Yin yoga of Restorative lessen of Meditatie.
 Yin Yoga is een yoga waarbij je langer in een houding blijft liggen ondersteund met bolsters en blokken, 
waardoor je de spieren kunt ontspannen en de meer diepere lagen en meridianen kunt rekken en stimuleren. Waarna de spieren meer ruimte krijgen zich te verstevigen en te verlengen. 

Een zeer ontspannen yoga die veel met je doet.


Sounds & Nidra is een nieuwe les,een kwartier soundfulness  waarna er een lange (>30-40 min) liggende geleide ontspanning volgt. De kunst is om wakker te blijven maar lichaam en geest totaal te ontspannen, Yoga Nidra is slapen met een spoor van aandachtigheid. Je hoeft niets te bereiken, alleen aanwezig zijn en te ontspannen. Nidra is een yoga vorm voor iedereen geschikt en het mooiste cadeau wat jezelf kunt geven. Yoga Nidra versterkt jou zelfhelend vermogen waardoor het zo krachtig werkt. Omdat het op vele lagen werkt.

Yoga Nidra tijdens Zwangerschap: Een Yoga Nidra speciaal afgestemd op de zwangeren, om te ontspannen en verbinding te maken met de baby in je buik. Een bijzonder moment al voor de geboorte. Ik geef deze les aan hooguit 4 dames tegelijk, en maak gebruik van schapenvellen, bolsters en kussens zodat je zo comfortabel mogelijk kunt liggen. (op de zij of half hoog) Daarbij maak ik natuurlijk gebruik van mijn klankschalen en andere Sounds instrumenten, welke een bijzondere diepe werking hebben op jou en de baby.  

Meditatie

Meditatie is in het hier en nu verblijven. Door met je aandacht bij je lichaam en ademhaling te blijven, kun je eigenlijk nergens  anders zijn. De denkgeest is gemaakt om te denken dus het stoppen van het denken is ook niet het doel, wel trainen we ons er in om de ruimtes tussen de gedachtes te vergroten,

zodat we niet in onze vehalen blijven hangen en die met ons op de loop laten gaan.

Met mediteren kun je leren accepteren met wat er is.
 

Een meditatie avond die ik begeleid bestaat uit het zingen van een mantra, zit meditatie soms in stilte en soms leid ik je door de meditatie, loop meditatie en thee met aandacht drinken.
 En wordt afgesloten met een verhaaltje.


 

 Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!